Ghia Sport
Sportska oprema i rekviziti

Krovne konstrukcije

Šifra art. KKC100

Krovne konstrukcije

Krovne konstrukcije proizvođača Ceta spa odlikuju se izvrsnom kvalitetom i dugotrajnošću. Namijenjene su za instaliranje na razne sportske objekte poput sportskih borilišta (nogometno, košarkaško, beach volley igralište), te kulturnih manifestacija poput koncerata, priredaba i kazališta na otvorenom.
Krovne konstrukcije izrađene su prema potrebama kupaca, te se izvrsno uklapaju u arhitekturu svakog prostora bilo da se radi o nogometnom igralištu ili kulturnoj manifestaciji.
U ponudi imamo nekoliko modela krovnih konstrukcija koje su izrađene od toplocinčanog čelika i pokrivom od rebrastog lima ili sendvič panela. Svi modeli krovnih konstrukcija izrađeni su na istom principu u proizvodnji od metalnih toplocinačnih cijevi i čelika sa potpornim stupovima ili sa previsnom konstrukcijom.
Sve krovne konstrukcije namijenjene su za sidrenje u prethodno izvedene betonske temelje.
O kvaliteti Ceta krovnih konstrukcija dovoljno govori i sama činjenica da investitor dobiva proizvođačku garanciju od 5 godina, te sve potrebne certifikate sukladno sigurnosnim propisima Europske Unije, te na kraju prilikom kupnje tribina i ovjereni statički izračun za mjesto ugradnje.

Pošaljite upit za ovaj proizvod
Slični proizvodi
Šifra art. KKC200

Krovne konstrukcije

© Ghia Sport 2016.