Ghia Sport
Sportska oprema i rekviziti

O nama

Ghia

Ghia Sport d.o.o. je hrvatska kompanija koja je nastala 2007 godine sa sjedištem u Pazinu. U svom poslovanju specijalizirana je za inžinjering, proizvodnju, prodaju i montažu vrhunske sportske opreme i rekvizita.

Stručan i uvježban tim nudi usluge opremanja sportskih terena, dvorana, škola, vrtića, sportskih klubova… O samom uspjehu i kvaliteti tvrtke dovoljno govore naše reference i partneri koji su nam dali svoje povjerenje.

Ponosno ističemo i da smo službeni partner Hrvatskog Olimpijskog Odbora.

Tu smo zbog Vas!

Ghia Sport hala
Sports every day

Mikasa Sports je tvrtka za proizvodnju sportske opreme sa sjedištem u in Nishi-ku, Hiroshima, Japan. Njihove nogometne, košarkaške, odbojkaške, rukometne i vaterpolo lopte su često korištene na službenim utakmicama i natjecanjima. Također, Mikasa odbojkaške lopte su službene lopte svjetske međunarodne odbojkaške federacije, brojnih natjecateljskih liga u cijelom svijetu. Mikasine odbojkaške i beach volley lopte su službene lopte Olimpijskih igara u Riju 2016.

Osim lopti, Mikasa ima široku paletu sportske opreme, uključujući sportske dresove, trenirke, i ostalu opremu za sportaše. Danas brojni klubovi, škole, sveučilišta koriste Mikasine proizvode u raznim sportovima.

Nakon višegodišnjeg distributerstva Mikasa opreme, tvrtka Ghia Sport je 1. siječnja 2015. postala JEDINI/EKSKLUZIVNI distributer za Republiku Hrvatsku.

© Ghia Sport 2016.