Ghia Sport
Sportska oprema i rekviziti

Zaštite zidova

Šifra art. GS1212

Zaštita zidova debljine po izboru

Zaštite zidova ili obloge zidova namijenjene su za zaštitu sportaša od ozljeda prilikom eventualnog udarca u zid. Izrađene su mekanih materijala ovisno o potrebama investitora, a mogu biti presvučene zaštitnom pvc presvlakom, obložene umjetnom kožom ili velurom. Zaštite zidova se izrađuju u raznim debljinama, a najviše se koriste debljine od 2 do 5 cm.
Dimenzije zaštita zidova izrađuju se prema potrebama kupca, odnosno investitora, te su prilagođene arhitekturi pojedinog prostora. Isto tako investitor može odabrati željenu boju zaštite prema svom odabiru.
Zaštitne obloge mogu se instalirati na nekoliko načina: montažom putem specijalnih vijaka, lijepljenjem na zid, te prihvatom putem čička ako investitor ima potrebu za micanjem istih zbog potreba određenog objekta.
Zaštite, odnosno obloge zidova najviše se koriste u sportskim dvoranama, te na otvorenim sportskim borilištima poput nogometnih, košarkaških i rukometnih igrališta. Prilagođene su postavljanju u unutarnjim i vanjskim prostorima pošto je pvc presvlaka otporna na sve vremenske uvjete poput kiše, sunca, vjetra i snijega.

  • Presvučena zaštitnim PVC-om
  • Prihvat principom čička ili metalnim alkama
  • Debljina po izboru
  • Mogućnost izrade zaštite po mjeri
Pošaljite upit za ovaj proizvod
Slični proizvodi

Sorry, no posts matched your criteria.

© Ghia Sport 2016.